Hey, welkom bij the parenthood family.

Ik ben Cookie, of zoals de meeste mensen mij noemen: Miss Cookie.
Samen met mijn gezin woon ik in Parenthood, the scariest and craziest hood you have ever walked through. And trust me, het is inderdaad soms scary maar zeker ook leuk.

Ik woon er met mijn man Dré of zoals anderen hem noemen uncle Dré. Hij is een man van weinig woorden, maar wanneer hij iets zegt is het ook meteen raak. 
We hebben een zoon, JJ, een echte tiener; eigenwijs. Hij denkt dat hij alles al weet. Time will tell..

We hebben ook nog een dochter, little Cookie. Over bijdehand gesproken. Ze doet precies wat ze zelf wilt en is recht door zee..soms te, but oké.

Mijn moeder woont ook bij ons, Granny Mae. Zij heeft heel veel te vertellen en neemt geen blad voor haar mond. Het is op eigen risico als je haar adviezen wilt opvolgen..

En dan hebben we nog mijn 2 andere kinderen..nou ja buurtkinderen. Ze zijn zo vaak hier dat ze praktisch bij ons wonen: Ashley; de peacekeeper, naïef en soms een zenuwpees, maar hartstikke lief. En haar broertje Sam; hij is het vriendje van little Cookie, ze kan alles bij hem maken, he so cute. 

Aangezien wij al in Parenthood wonen delen we graag onze ervaringen en mening over deze ‘hood’.  Mocht je pas in the hood komen wonen..succes en woon je er al wat langer be WeVe!

 

Note van Meriam: The parenthood family bestaan uit verzonnen karakters met ieder hun eigen mening. Deze zijn een verzameling van meningen die ik door de jaren heen van verschillende mensen en kinderen heb gehoord. Het volgen van adviezen is geheel volgens eigen risico van de lezer (: