Actueel

Netflix: de leukste gezinsfilms voor de wintermaanden

netflix

Netflix-lovers opgelet! De winter staat voor de deur en dat betekent dat je weer avonden (of dagenlang?) ongegeneerd kunt Netflixen samen met je gezin!

Op steamingsites zoals Netflix en Videoland staan ontzettend veel films. Hieronder heb ik een lijst opgesteld met daarin de 10 leukste gezinsvriendelijke films op Netflix. Happy movie watching!

De vijf legendes

Een film over de kerstman, de tandenfee en de paashaas die samen een slechterik bestrijden die kinderdromen wil verpesten. Een leuke film voor het hele gezin!

Hachi: a dog’s tale

Deze film is wel een tranentrekker, maar ontzettend mooi! Misschien niet geschikt voor de allerkleinsten, maar beoordeeld met een 8,1 op IMDb, dus zeker een goede film!

The beauty and the beast

Een prachtige Disney klassieker in een nieuw jasje. Het klassieke Belle en het beest verhaal, maar dan met Emma Watson, aanstekelijke liedjes en een prachtig decor.

Oorlogsgeheimen

Dit is een zeer goede film waarbij je kinderen ook nog iets meekrijgen van geschiedenis. Misschien niet zo geschikt voor kleine kinderen, maar voor iets oudere kinderen is dit een zeer leuke film!

Madagascar: Escape 2 Africa

…Voor als je stiekem een winterdipje hebt: deze film haalt je daar zeker weer uit! In deze reeks films (waarvan er drie zijn) volg je enkele Afrikaanse dieren die oorspronkelijk uit de dierentuin komen, maar per ongeluk in het wild terecht komen. Deze film is hilarisch voor zowel kinderen als ouders!

Kruip lekker met z’n allen op de bank met een dekentje en kopjes thee en geniet van deze vijf mooie, grappige en/of interessante films. Wat is jouw favoriete film om met je kids te kijken?