Nieuws

Member of the Parenthood Community Crew: Romana

Hoi! Ik ben Romana. Ik ben 20 jaar en studeer Communication & Multimedia Design aan de Hogeschool Utrecht en ik werk één dag in de week bij Meriam. Ik help haar met het bijhouden van alle social mediakanalen en maak nieuwe content voor onder andere de community! 
Ik vind verschillende (en veel!) dingen leuk om te doen, zoals fitness, muziek luisteren, grafisch ontwerp, schrijven en winkelen, steden bezoeken en nog veel meer. Meriam heeft mij gevraagd, om mijzelf nog beter voor te kunnen stellen, om een aantal gekke vragen te beantwoorden. Goed… there I go! 

Als je niet hoefde te slapen, wat zou je dan doen met de extra tijd die je overhoud? 
Oh, ik zou absoluut mijn tijd gebruiken om dingetjes te maken (te oefenen) met Adobe Illustrator. Ik vind het een super tof programma en ik ben er sinds mijn studie veel mee bezig, maar ik ben er nog niet heel goed in. Ik zou mijn extra tijd dus gebruiken om beter te worden en vette illustraties te maken.

Wat lijkt jouw een echt avontuur?
Ik zou graag ooit een rondreis door Europa willen maken door Europa met iemand. Met de auto, want dan kun je lekker onafhankelijk zijn. Dat lijkt me wel een groot avontuur.

Ben je vaker te vroeg of te laat?
Heel eerlijk: ik ben niet zo goed in op tijd komen. Vaak kom ik net op de valreep op bestemming aan…

Waar kijk je het meest naar uit in de komende 10 jaar? 
In de komende 10 jaar hoop ik dat ik ga afstuderen natuurlijk, daar kijk ik naar uit. En het vinden van een coole baan of het hebben van een goedlopend eigen bedrijf. Ook wil ik graag trouwen en ik denk dat ik over ongeveer 10 jaar we aan een gezinnetje wil beginnen. 

Wat zijn een paar kleine dingen die jouw dag instantly beter maken? 

Het zonnetje, het zien van m’n vriend, weten dat ik iets lekkers ga eten ’s avonds, chocolade, het zien van een schattige hond (ik ben heel erg golden retriever fan!) 

Ik hoop dat jullie op deze manier een goed beeld van mij hebben kunnen krijgen. Ik hoop nog veel content voor Mijn Grote Ik te mogen maken. 

Liefs, Romana 🙂