The Parenthood Family

Lifehacks voor baby’s en kinderen

Het ouderschap en kinderen kunnen soms lastig zijn. Mijn Grote Ik heeft vijf lifehacks verzameld voor baby’s en kinderen om het net wat makkelijk te maken! 

Een oud kinderbedje kun je heel leuk ‘recyclen’ tot bureautje! Op Pinterest kun je nog meer leuke voorbeelden vinden voor hoe je een kinderbed kunt omtoveren tot functioneel bureau.

Om je baby te beschermen tegen de zon en muggen ’s zomers, kun je een hoeslaken over het campingbedje van je baby spannen. Op deze manier is je baby lekker buiten, maar wel super goed beschermd!

Morst jouw kind snel bij het eten van een ijsje. Of smelt het ijsje gewoon sneller dan dat jouw kind het op eet? šŸ˜› Gebruik een muffinvormpje om de druppels op te vangen!

Deze is grappig. En een slimme manier om je kinderen zover te krijgen dat ze het huis schoonmaken of hun troep opruimen. De kans bestaat dat ze het nog een leuk ‘spel’ vinden ook!

Lust jouw kindje bepaalde groenten of fruit niet? Maak van deze fruit en groenten een smoothie of milkshake en stop deze in de vriezer. Jouw kindje heeft dan een lekker ijsje, maar krijgt ongemerkt ook alle groenten en fruit binnen die hij of zij eigenlijk niet lekker vindt!

Make your life easier using life hacks!