Nieuws

De favoriete hot spot van Romana (in Rotterdam)

Ik, Romana, woon dan niet écht in Rotterdam (ik woon er echt nét buiten), maar ik voel me wel een echte Rotterdamse en ik kom er super graag om te winkelen, te eten of wat te gaan drinken. Dat laatste kan natuurlijk uitstekend op de Witte de With. Deze straat heeft een aantal plekjes die ik erg leuk vind!

Een voorbeeld is Ter Marsh Dit café is vast wel bekend onder de Rotterdammers. Ik vind het er erg gezellig uitzien en dat is ook de reden dat ik er een tweede keer terugkwam voor een date die ik had (en trouwens erg geslaagd was). De eerste keer was eigenlijk toevallig, en zat ik buiten met een vriendin. Maar toen ik binnen ging afrekenen, werd ik verrast door hoe het eruit zag. Het bijbehorende Ter Marsh & Co is trouwens uitgeroepen tot beste ‘burgerbar’ van Nederland. Ook een aanrader dus!

Toen ik binnen ging afrekenen, werd ik verrast door hoe het eruit zag.

Nog een ander favoriet plekje van mij in Rotterdam is La Salute. Dit is een Italiaans restaurantje in Hilligersberg waar ze heerlijke pasta’s, pizza’s en andere gerechten serveren. Het restaurantje ziet er typisch Italiaans uit (vooral ’s zomers is het heel leuk om er buiten te zitten) en het personeel is heel aardig!

Dit zijn mijn favoriete hot spots in Rotterdam, Wat is jouw favoriete hot spot, in welke stad dan ook?