De beste start

Wist je dat het welzijn van jouw baby ook afhangt van de manier waarop jij wilt opvoeden en jouw relatie met jouw partner?

Juist de opvoeding en de relatie leveren een enorme bijdrage aan het welzijn van jouw kind.

Uiteraard wil jij jouw kind de beste start geven.
En volg je misschien: een borstvoedingscursus, zwangerschapsyoga, zwangerschapszwemmen of -gym.

Waar de meeste (nieuwe) ouders helaas niet aan denken is over de manier waarop zij willen opvoeden en over hun eigen relatie. Juist de opvoeding en de relatie leveren een enorme bijdrage aan het welzijn van jouw kind.

Het is nu eenmaal zo dat jullie relatie zwaar op de proef gesteld kan gaan worden wanneer er een kind bij komt. Menig relatie wordt verbroken na de komst van een kind.
Natuurlijk zijn er heel veel redenen waarom het NIET bij jullie zou gebeuren..alleen dat dachten al die andere ouders ook waar het toch gebeurde. 
Soms gaat het in de relatie mis doordat het verschil in opvoedstijlen van de ouders niet van tevoren besproken is en voor miscommunicatie zorgt.

Vaak is dit niet zichtbaar en vallen eerst de praktische problemen op.

Praktische kanten van het ouderschap

Ben je klaar voor de slapeloze nachten, het gehuil van jouw baby waar je geen raad mee weet, de goedbedoelde ongevraagde adviezen, de vergelijkingen tussen jouw baby en dat van anderen. Of voor het gevoel er alleen voor te staan? Of de twijfel of je het wel goed doet als mama of papa?

 

 

 

 

 

 


Start met WeVe
De begeleiding vanuit Mijn Grote Ik is gericht op het omgaan met problematische, stressvolle situaties voor en na de geboorte zodat de ontwikkeling van jullie kind niet stagneert en dat jullie een warme hechte kind- ouder vertrouwensband kunnen aangaan met elkaar.

Meer info: info@mijngroteik.nl